Babys hospitalstaske

Barn nr. 3

babyhaender

Er super nemt! Eller.. I hvert fald nemmere end nr 1 og 2. Selv når hun vågner en gang i timen natten igennem, græder i koliklange baner, insisterer på at spise en gang i timen og kun vil sove i viklen dagen igennem. Så er der en ny ro denne gang. En følelse af at hun passer perfekt ind i familien og at vi slet ikke er “kommet i undertal”, som mange ellers advarede os om. Tværtimod. Vi er fire sæt hænder om babyen denne gang – også selvom det mindste sæt oftest helst bare vil ae lillesøsters endnu mindre hænder. Og allerhelst når lillesøster bliver ammet eller endelig er faldet i søvn.

“Jeg kender slet ikke ordene for, hvordan hun får mig til at føle. Men det er som om, jeg græder glædestårer på indersiden, når jeg kigger på hende.” Sådan sagde min ældste datter for et par dage siden, da vi puslede hendes nye lillesøster. Og meget bedre kan det nok ikke siges.

Selvom armene ikke bliver længere eller nætterne mindre søvnløse ved barn nr. 3, er det nu bare helt afslappet fantastisk. Ved vores ældste datter var vi konstant bekymrede for hver en lille, ubetydelig ting, der ikke var helt som den plejede eller som det stod i bøgerne (og der var rigeligt med bøger). Ved vores mellemste datter var vi konstant bekymrede for, om vores ældste datter nu kunne klare at dele os med et nyt barn. Og om lillesøster nu også kunne holde nakken, vende sig og pludre helt i samme tempo som storesøster. Denne gang er vi bare. Med en lille ny baby som vi slet ikke kan forestille os familien uden. Og en hverdag der fungerer meget bedre, end da jeg var gravid og mere eller mindre konstant sengeliggende. Så skader det jo heller ikke at hun er en lækker lille rumpenisse, med verdens dejligste skæve smil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babys hospitalstaske